Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Concanavalin A lectin-based affinity chromatography for enrichment and determination of glycoproteins in barley malt

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU93825" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU93825 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/68081715:_____/11:00364847

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Concanavalin A lectin-based affinity chromatography for enrichment and determination of glycoproteins in barley malt

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In this study, glycoproteins of barley malt were investigated. Glycosylated proteins were first separated from non-glycosylated proteins using a new HPLC monolithic ConA affinity column (Dionex), then separated on SDS-PAGE, digested and identified usingMALDI-TOF/TOF mass spectrometer.

  • Název v anglickém jazyce

    Concanavalin A lectin-based affinity chromatography for enrichment and determination of glycoproteins in barley malt

  • Popis výsledku anglicky

    In this study, glycoproteins of barley malt were investigated. Glycosylated proteins were first separated from non-glycosylated proteins using a new HPLC monolithic ConA affinity column (Dionex), then separated on SDS-PAGE, digested and identified usingMALDI-TOF/TOF mass spectrometer.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů