Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Characterization of magnetic and non-magnetic solid polymer microspheres

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU93868" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU93868 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Characterization of magnetic and non-magnetic solid polymer microspheres

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Magnetic separation is one of modern methods to speed up and facilitate the previously used separation and purification procedures. The aim of this work was to study the potential inhibition effect of different types of commercial and non-commercial magnetic and non-magnetic carriers on PCR course. It was shown that most of carriers does not influence the course of PCR. In second part, reversible DNA adsorption on surface of magnetic particles was tested in the presence of an aqueous phase system containing 16 % PEG 6000 and 2 M NaCl from complex samples, namely dairy products.

  • Název v anglickém jazyce

    Characterization of magnetic and non-magnetic solid polymer microspheres

  • Popis výsledku anglicky

    Magnetic separation is one of modern methods to speed up and facilitate the previously used separation and purification procedures. The aim of this work was to study the potential inhibition effect of different types of commercial and non-commercial magnetic and non-magnetic carriers on PCR course. It was shown that most of carriers does not influence the course of PCR. In second part, reversible DNA adsorption on surface of magnetic particles was tested in the presence of an aqueous phase system containing 16 % PEG 6000 and 2 M NaCl from complex samples, namely dairy products.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    EB - Genetika a molekulární biologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů