Cornelian cherry (Cornus mas) as a good source of antioxidants
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU93987" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU93987 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Cornelian cherry (Cornus mas) as a good source of antioxidants
Popis výsledku v původním jazyce
In this study the basic characterization of cornelian cherry fruit (dry weight, titrable acids) and content of nutritious substances with antioxidant properties (vitamin C, total polyphenols, anthocyanins) in 9 varietes of cornelian cherry were determined.
Název v anglickém jazyce
Cornelian cherry (Cornus mas) as a good source of antioxidants
Popis výsledku anglicky
In this study the basic characterization of cornelian cherry fruit (dry weight, titrable acids) and content of nutritious substances with antioxidant properties (vitamin C, total polyphenols, anthocyanins) in 9 varietes of cornelian cherry were determined.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů