Comparison of acrylamide content in ginger cakes with different kinds of spices
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU94088" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU94088 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparison of acrylamide content in ginger cakes with different kinds of spices
Popis výsledku v původním jazyce
Comparison of acrylamide content in ginger cakes from buckwheat flour with different kinds of spices
Název v anglickém jazyce
Comparison of acrylamide content in ginger cakes with different kinds of spices
Popis výsledku anglicky
Comparison of acrylamide content in ginger cakes from buckwheat flour with different kinds of spices
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů