Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU94093" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU94093 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou
Popis výsledku v původním jazyce
Vliv vybraných druhů koření na vznik akrylamidu v perníkách s přídavkem pohankové mouky
Název v anglickém jazyce
Effect of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
Popis výsledku anglicky
Effect of different kinds of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů