Effect of selected inorganic salts on acrylamide content and sensory properties of bread
Popis výsledku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of selected inorganic salts on acrylamide content and sensory properties of bread
Popis výsledku v původním jazyce
The presented work is focused on the comparison of the effect of seven different inorganic salts commonly used as improvers on acrylamide content in bread and parallelly on its sensory properties.
Název v anglickém jazyce
Effect of selected inorganic salts on acrylamide content and sensory properties of bread
Popis výsledku anglicky
The presented work is focused on the comparison of the effect of seven different inorganic salts commonly used as improvers on acrylamide content in bread and parallelly on its sensory properties.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Základní informace
Druh výsledku
O - Ostatní výsledky
CEP
GM - Potravinářství
Rok uplatnění
2011