The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU97582" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU97582 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules
Popis výsledku v původním jazyce
This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.
Název v anglickém jazyce
The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules
Popis výsledku anglicky
This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů