Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU97582" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU97582 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.

  • Název v anglickém jazyce

    The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules

  • Popis výsledku anglicky

    This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů