Using two molecular techniques - DGGE and PFGE - to identification and characterization of red yeast strains
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU97677" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU97677 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Using two molecular techniques - DGGE and PFGE - to identification and characterization of red yeast strains
Popis výsledku v původním jazyce
In this work non-isolation DGGE analysis (denaturation gradient gel electrophoresis) of red yeast DNA was compared with karyotype analysis by PFGE (pulsed field gel electrophoresis).
Název v anglickém jazyce
Using two molecular techniques - DGGE and PFGE - to identification and characterization of red yeast strains
Popis výsledku anglicky
In this work non-isolation DGGE analysis (denaturation gradient gel electrophoresis) of red yeast DNA was compared with karyotype analysis by PFGE (pulsed field gel electrophoresis).
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů