Nanoencapsulation of beer phenolics
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU97687" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU97687 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Nanoencapsulation of beer phenolics
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was development and characterization of organic granules working as a delivery system for beer phenolics. Liposome particles were prepared using ethanol injection and characterized in terms of encapsulation efficiency and propertiesby DLS, SEM, UV-VIS and other methods.
Název v anglickém jazyce
Nanoencapsulation of beer phenolics
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was development and characterization of organic granules working as a delivery system for beer phenolics. Liposome particles were prepared using ethanol injection and characterized in terms of encapsulation efficiency and propertiesby DLS, SEM, UV-VIS and other methods.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů