Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU101481" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU101481 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to analyse antimutagenic and antioxidant properties of water extracts of various types of cereals ? namely rice, barley and malt.
Název v anglickém jazyce
Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to analyse antimutagenic and antioxidant properties of water extracts of various types of cereals ? namely rice, barley and malt.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/ED0012%2F01%2F01" target="_blank" >ED0012/01/01: Centra materiálového výzkumu na FCH VUT v Brně</a><br>
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Studentská konference Chemie je život, Sborník příspěvků
ISBN
978-80-214-4644-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
369-374
Název nakladatele
VUT v Brně, Fakulta chemická
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
7. 12. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—