Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU101486" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU101486 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to analyse antimutagenic and antioxidant properties of water extracts of various types of cereals ? namely rice, barley and malt.
Název v anglickém jazyce
Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to analyse antimutagenic and antioxidant properties of water extracts of various types of cereals ? namely rice, barley and malt.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/ED0012%2F01%2F01" target="_blank" >ED0012/01/01: Centra materiálového výzkumu na FCH VUT v Brně</a><br>
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Brno
Název nakladatele resp. objednatele
VUT v Brně, Fakulta chemická
Verze
Neuveden
Identifikační číslo nosiče
—