Heat and processing generated contaminants in processed meats.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU102612" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU102612 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Heat and processing generated contaminants in processed meats.
Popis výsledku v původním jazyce
The chapters deals with formation and presence of some food contaminants such as polycyclic aromatic hydrocarbons, N-nitrosocompounds, biogenic amines and heterocyclic amines forming during produstion and storage.
Název v anglickém jazyce
Heat and processing generated contaminants in processed meats.
Popis výsledku anglicky
The chapters deals with formation and presence of some food contaminants such as polycyclic aromatic hydrocarbons, N-nitrosocompounds, biogenic amines and heterocyclic amines forming during produstion and storage.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Processed meats: Improving safety, nutrition and quality.
ISBN
184569466X
Počet stran výsledku
30
Strana od-do
478-507
Počet stran knihy
724
Název nakladatele
Woodhead Publishing
Místo vydání
Cambridge, United Kingdom
Kód UT WoS kapitoly
—