Polycyclic aromatic hydrocarbons
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU102616" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU102616 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Polycyclic aromatic hydrocarbons
Popis výsledku v původním jazyce
Chapter deals with formation, presence and legislative aspects of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked meat products.
Název v anglickém jazyce
Polycyclic aromatic hydrocarbons
Popis výsledku anglicky
Chapter deals with formation, presence and legislative aspects of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked meat products.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Safety Analysis of Foods of Animal Origin
ISBN
978-1-4398-4817-3
Počet stran výsledku
21
Strana od-do
441-462
Počet stran knihy
984
Název nakladatele
CRC Press
Místo vydání
Boca Raton, USA
Kód UT WoS kapitoly
—