Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Polycyclic aromatic hydrocarbons

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU102616" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU102616 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Polycyclic aromatic hydrocarbons

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Chapter deals with formation, presence and legislative aspects of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked meat products.

  • Název v anglickém jazyce

    Polycyclic aromatic hydrocarbons

  • Popis výsledku anglicky

    Chapter deals with formation, presence and legislative aspects of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked meat products.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Safety Analysis of Foods of Animal Origin

  • ISBN

    978-1-4398-4817-3

  • Počet stran výsledku

    21

  • Strana od-do

    441-462

  • Počet stran knihy

    984

  • Název nakladatele

    CRC Press

  • Místo vydání

    Boca Raton, USA

  • Kód UT WoS kapitoly