Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU97717" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU97717 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit
Popis výsledku v původním jazyce
In nine cornelian cherry cultivars were investigated selected characteristics (total anthocyanins, total polyphenols, vitamin C content, antioxidant activity).
Název v anglickém jazyce
Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit
Popis výsledku anglicky
In nine cornelian cherry cultivars were investigated selected characteristics (total anthocyanins, total polyphenols, vitamin C content, antioxidant activity).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Studentská odborná konference Chemie a Společnost 2011/12, Sborník příspěvků
ISBN
978-80-214-4425-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
101
Strana od-do
49-53
Název nakladatele
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
16. 2. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—