Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Elimination of acrylamide in biscuits by application of the enzyme asparaginase

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU99234" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU99234 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Znižovanie obsahu akrylamidu v sušienkach aplikáciou enzýmu asparaginázy

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cieľom práce bolo redukovať tvorbu akrylamidu v sušienkach pod deklarovanú indikatívnu hodnotu (500 ug/kg) použitím komerčne dostupného enzýmu asparagináza a nájsť optimálne podmienky jeho aplikácie z hľadiska koncentrácie a vhodnej fázy pre jeho aplikáciu.

  • Název v anglickém jazyce

    Elimination of acrylamide in biscuits by application of the enzyme asparaginase

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of study was to reduce formation of acrylamide in biscuits under a declared value (500 ug/kg) using commercially available enzyme asparaginase and find the optimal conditions for its application.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů