Changes of gamut volume of inkjet prints during long-term lightfastness tests.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU104817" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU104817 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Zmena objemov gamutov pri svetelnom blednutí inkjetových výtlačkov
Popis výsledku v původním jazyce
In this paper will be discussed the lightfastness of inkjet prints on two types of receiving layers during the long-term ageing tests. Inkjet prints were prepared using both dye-based and pigment-based inks.
Název v anglickém jazyce
Changes of gamut volume of inkjet prints during long-term lightfastness tests.
Popis výsledku anglicky
Stálosť inkjetových výtlačkov sa študovala na dvoch typoch médií s rôznymi prijímacími vrstvami. Ako zástupca konvenčnej prijímacej vrstvy bola vybratá a študovaná Foma 1224 a zástupcom mikroporéznej prijímacej vrstvy bol Ilford Smooth Gloss. Vzorky bolipripravené farbivovými i pigmentovými atramentmi. Bol uskutočnený dlhodobý experiment v prirodzených podmienkach, kde bol sledovaný vplyv svetla.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CH - Jaderná a kvantová chemie, fotochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Interdisciplinarita vo vedeckom výskume pri rozvoji ochrany kultúrneho dedičstva: Zborník príspevkov konferencie CSTI 2013 Conservation Science, Technology and Industry.
ISBN
978-80-227-3991-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
322
Strana od-do
110-116
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Bratislava
Datum konání akce
20. 2. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—