Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F17%3APU125822" target="_blank" >RIV/00216305:26310/17:PU125822 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability
Popis výsledku v původním jazyce
Práce se zabývá studiem efektů prostředí na růst a viabilitu probiotických bakterií a analyzuje možnosti enkapsulace a lyofilizace mikroorganismu.
Název v anglickém jazyce
Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability
Popis výsledku anglicky
Práce se zabývá studiem efektů prostředí na růst a viabilitu probiotických bakterií a analyzuje možnosti enkapsulace a lyofilizace mikroorganismu.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10620 - Other biological topics
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1211" target="_blank" >LO1211: Centrum materiálového výzkumu na FCH VUT v Brně - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů