Determination of potentially hazardous metals in fish sauces using DGT technique
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F19%3APU135602" target="_blank" >RIV/00216305:26310/19:PU135602 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of potentially hazardous metals in fish sauces using DGT technique
Popis výsledku v původním jazyce
6th Conference on Diffusive gradients in thin films 2019 oral presentation on topic Determination of potentially hazardous metals in fish sauces using DGT technique
Název v anglickém jazyce
Determination of potentially hazardous metals in fish sauces using DGT technique
Popis výsledku anglicky
6th Conference on Diffusive gradients in thin films 2019 oral presentation on topic Determination of potentially hazardous metals in fish sauces using DGT technique
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů