Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26520%2F99%3A63100042" target="_blank" >RIV/00216305:26520/99:63100042 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
—
Název v původním jazyce
Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín
Popis výsledku v původním jazyce
V přednášce je podrobně diskutován problém mikrobiální bezpečnosti minimálně opracovaných potravin z hlediska výživy.
Název v anglickém jazyce
Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff
Popis výsledku anglicky
The problem of microbial safety of minimally treated foodstuff and its importance for nutrition is treated in details.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, nealko 99
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodnikatelov Slovenska
Místo vydání
Tatranská Lomnica
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—