Hodnocení technologických postupů sklizně a konzervace krmiv
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F13584286%3A_____%2F00%3A00000001" target="_blank" >RIV/13584286:_____/00:00000001 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení technologických postupů sklizně a konzervace krmiv
Popis výsledku v původním jazyce
Byly sledovány vlivy jednotlivých technologií sklizně na kvalitu konzervačního procesu podle druhu pícnin s hlavním důrazem na vojtěšku a vyhodnocena ekonomika jednotlivych technologii
Název v anglickém jazyce
Rating technologicial process harvest and conservtion feeder greens
Popis výsledku anglicky
Following feedback individual harvest technolgy on quality of preservative process by sort of fodders with main emphasis on alfaalfa and evalution of economics individual technology
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP7124" target="_blank" >EP7124: Zvyšování produkční účinnosti objemných krmiv ve vazbě na technologii výroby a ekonomiku.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Svazek periodika
2000
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—