Postup hodnocení odolnosti chmele k peronospoře chmelové
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F08%3A%230000246" target="_blank" >RIV/14864347:_____/08:#0000246 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Postup hodnocení odolnosti chmele k peronospoře chmelové
Popis výsledku v původním jazyce
Postup hodnocení odolnosti chmele k peronospoře chmelové sestává z přípravy vzorků chmele, přípravy zoosporangiové suspenze, infikování vzorků chmele a vyhodnocení odolnosti chmele k peronospoře chmelové. Specifikou postupu hodnocení odolnosti chmele k peronospoře chmelové podle vynálezu je, že příprava vzorků chmele a příprava zoosporangiové suspenze musí probíhat ve stejném časovém úseku.
Název v anglickém jazyce
Process for evaluation of hop resisatnce to downy mildew
Popis výsledku anglicky
Process for evaluation of hop resisatnce to downy mildew assembles from preparation of hop samples, zoosporangium suspension, infestation of hop samples and evaluation of hop resisatnce to downy mildew. Specification of processfor for evaluation of hop resisatnce to downy mildew by invention is, that preparation of hop smaples and zoosporangium suspension must proceed simultaneously.
Klasifikace
Druh
P - Patent
CEP obor
GF - Choroby, škůdci, plevely a ochrana rostlin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
300091
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
18. 12. 2008
Název vlastníka
Chmelařský institut s.r.o. Žatec
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence