Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Organic hop farming in Czech Republic and worldwide

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F12%3A%230000383" target="_blank" >RIV/14864347:_____/12:#0000383 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://kvasnyprumysl.cz/cz/journal/2012/10/" target="_blank" >http://kvasnyprumysl.cz/cz/journal/2012/10/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Organic hop farming in Czech Republic and worldwide

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Organic farming is a trend in official agricultural policies of the European Union. It prioritizes quality over quantity, which places it in contrast to the conventional farming aiming for the maximal profit . The history of organic hops growing began inthe mid-eighties of the last century in Bavaria. In 2011 organic hops was grown on 55 farms in 10 countries, cultivating in total 187 hectares (ha) of hop-fields with an annual production of 240 t of certified organic hops. In other countries, includingthe Czech Republic, there are further 127 ha of hop fields in so-called transition period from conventional to organic hops growing. There were 4 farmers registered for organic hops production on 10.7 ha of hop fields in the Czech Republic at the end of2011. The hop variety Saaz is grown on 8 ha and the variety Premiant on the remaining area. The research project Czech Organic Beer, financially supported by the Ministry of Industry and Trade from 2011 to 2013, deals with the issue of o

  • Název v anglickém jazyce

    Organic hop farming in Czech Republic and worldwide

  • Popis výsledku anglicky

    Organic farming is a trend in official agricultural policies of the European Union. It prioritizes quality over quantity, which places it in contrast to the conventional farming aiming for the maximal profit . The history of organic hops growing began inthe mid-eighties of the last century in Bavaria. In 2011 organic hops was grown on 55 farms in 10 countries, cultivating in total 187 hectares (ha) of hop-fields with an annual production of 240 t of certified organic hops. In other countries, includingthe Czech Republic, there are further 127 ha of hop fields in so-called transition period from conventional to organic hops growing. There were 4 farmers registered for organic hops production on 10.7 ha of hop fields in the Czech Republic at the end of2011. The hop variety Saaz is grown on 8 ha and the variety Premiant on the remaining area. The research project Czech Organic Beer, financially supported by the Ministry of Industry and Trade from 2011 to 2013, deals with the issue of o

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/FR-TI3%2F376" target="_blank" >FR-TI3/376: České biopivo</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný Průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    58

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    294-302

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus