Changes of hop prenylflavonoids content during maturation, harvesting and processing
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F13%3A%230000531" target="_blank" >RIV/14864347:_____/13:#0000531 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.lfl.bayern.de/ipz/hopfen/054713/index.php" target="_blank" >http://www.lfl.bayern.de/ipz/hopfen/054713/index.php</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Changes of hop prenylflavonoids content during maturation, harvesting and processing
Popis výsledku v původním jazyce
KROFTA, K.; POKORNÝ, J.; KŘIVÁNEK, J.; JEŽEK, J. Changes of hop prenylflavonoids content during maturation, harvesting and processing. In SEIGNER, E. (ed.) Proceedings of the Scientific Commision of I.H.G.C., Ukraine, Kiev, 4 ? 9 June 2013. Hüll: Hop Research Center (Scientific Commission of International Hop Growers´Convention), 2013, s. 45. ISSN 1814-2192.
Název v anglickém jazyce
Changes of hop prenylflavonoids content during maturation, harvesting and processing
Popis výsledku anglicky
KROFTA, K.; POKORNÝ, J.; KŘIVÁNEK, J.; JEŽEK, J. Changes of hop prenylflavonoids content during maturation, harvesting and processing. In SEIGNER, E. (ed.) Proceedings of the Scientific Commision of I.H.G.C., Ukraine, Kiev, 4 ? 9 June 2013. Hüll: Hop Research Center (Scientific Commission of International Hop Growers´Convention), 2013, s. 45. ISSN 1814-2192.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FR-TI1%2F012" target="_blank" >FR-TI1/012: Vývoj odrůdy chmele Vital pro zemědělství, pivovarnictví a farmacii</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů