Vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F18%3AN0000055" target="_blank" >RIV/14864347:_____/18:N0000055 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele
Popis výsledku v původním jazyce
NESVADBA, Vladimír. Vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele. In: Chmelařská ročenka 2018. Praha: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2018, s. 248-253. ISBN 978-80-86576-78-7. Příspěvek popisuje vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele.
Název v anglickém jazyce
Influence of hop storage on the content of alpha bitter acids of Czech hop varieties
Popis výsledku anglicky
NESVADBA, Vladimír. Vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele. In: Chmelařská ročenka 2018. Praha: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2018, s. 248-253. ISBN 978-80-86576-78-7. The article describes the influence of hop storage on the content of alpha bitter acids of Czech hop varieties.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů