Brewing tests and utilisation of Czech varieties and perspective hop genotypes for dry hopping
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F18%3AN0000088" target="_blank" >RIV/14864347:_____/18:N0000088 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.trendsinbrewing.org/" target="_blank" >http://www.trendsinbrewing.org/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Brewing tests and utilisation of Czech varieties and perspective hop genotypes for dry hopping
Popis výsledku v původním jazyce
NESVADBA, Vladimír, Karel KROFTA, Josef PATZAK and Jan HERVERT. Brewing tests and utilisation of Czech varieties and perspective hop genotypes for dry hopping. In: Symposium Book from 13th International Trends in Brewing, 8 - 12 April 2018, Ghent, Belgium. 2018. p. 99.
Název v anglickém jazyce
Brewing tests and utilisation of Czech varieties and perspective hop genotypes for dry hopping
Popis výsledku anglicky
NESVADBA, Vladimír, Karel KROFTA, Josef PATZAK and Jan HERVERT. Brewing tests and utilisation of Czech varieties and perspective hop genotypes for dry hopping. In: Symposium Book from 13th International Trends in Brewing, 8 - 12 April 2018, Ghent, Belgium. 2018. p. 99.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů