Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F22%3AN0000068" target="_blank" >RIV/14864347:_____/22:N0000068 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer
Popis výsledku v původním jazyce
FRITSCHOVÁ, Gabriela and Karel KROFTA. Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer. In: F. WEIHRAUCH, ed. Proceedings of the Scientific-Technical Commission 03–07 July 2022, Lugo, Spain. Wolnzach: Scientific-Technical Commission of the International Hop Growers' Convention, 2022, p. 92. ISSN 2512-3785.
Název v anglickém jazyce
Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer
Popis výsledku anglicky
FRITSCHOVÁ, Gabriela and Karel KROFTA. Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer. In: F. WEIHRAUCH, ed. Proceedings of the Scientific-Technical Commission 03–07 July 2022, Lugo, Spain. Wolnzach: Scientific-Technical Commission of the International Hop Growers' Convention, 2022, p. 92. ISSN 2512-3785.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů