Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F22%3AN0000068" target="_blank" >RIV/14864347:_____/22:N0000068 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer

  • Popis výsledku v původním jazyce

    FRITSCHOVÁ, Gabriela and Karel KROFTA. Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer. In: F. WEIHRAUCH, ed. Proceedings of the Scientific-Technical Commission 03–07 July 2022, Lugo, Spain. Wolnzach: Scientific-Technical Commission of the International Hop Growers' Convention, 2022, p. 92. ISSN 2512-3785.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer

  • Popis výsledku anglicky

    FRITSCHOVÁ, Gabriela and Karel KROFTA. Influence of fungal diseases on hop quality and sensory properties of beer. In: F. WEIHRAUCH, ed. Proceedings of the Scientific-Technical Commission 03–07 July 2022, Lugo, Spain. Wolnzach: Scientific-Technical Commission of the International Hop Growers' Convention, 2022, p. 92. ISSN 2512-3785.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů