Sborník semináře Mléko a sýry 2004
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F04%3A995861" target="_blank" >RIV/16193296:_____/04:995861 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sborník semináře Mléko a sýry 2004
Popis výsledku v původním jazyce
Sborník semináře Mléko a sýry 2004
Název v anglickém jazyce
Development and verification of the methods controlling and operating dairy technologies in the chain beginning from the entering raw materials to the consumers.
Popis výsledku anglicky
Development and verification of the methods controlling and operating dairy technologies in the chain beginning from the entering raw materials to the consumers.Development and verification of the methods controlling and operating dairy technologies in the chain beginning from the entering raw materials to the consumers.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1379" target="_blank" >QD1379: Vývoj a ověřování metod pro kontrolu a řízení technologie výroby mléčných výrobků v řetězci od vstupních surovin až po konečného spotřebitele.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník semináře Mléko a sýry 2004
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
20-30
Název nakladatele
VŠCHT PRAHA
Místo vydání
VŠCHT PRAHA
Místo konání akce
VŠCHT PRAHA
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—