Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F08%3A8P002151" target="_blank" >RIV/16193296:_____/08:8P002151 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká směsi mikrobiálních kmenů a lysozymu pro výrobu tvrdých a polotvrdých sýrů, kdy díky složení této směsi dochází k podstatnému zkrácení doby zrání sýrů.
Název v anglickém jazyce
Mixture of microbial strains and lysozyme for accelerating of hard and semihard cheese ripening
Popis výsledku anglicky
Mixture of microbial strains and lysozyme for accelerating of hard and semihard cheese ripening
Klasifikace
Druh
X - Nezařazeno
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Využití potenciálu "divokých" kmenů bakterií mléčného kvašení v mlékárenských technologiích.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů