Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F08%3A8P002151" target="_blank" >RIV/16193296:_____/08:8P002151 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká směsi mikrobiálních kmenů a lysozymu pro výrobu tvrdých a polotvrdých sýrů, kdy díky složení této směsi dochází k podstatnému zkrácení doby zrání sýrů.

  • Název v anglickém jazyce

    Mixture of microbial strains and lysozyme for accelerating of hard and semihard cheese ripening

  • Popis výsledku anglicky

    Mixture of microbial strains and lysozyme for accelerating of hard and semihard cheese ripening

Klasifikace

  • Druh

    X - Nezařazeno

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Využití potenciálu "divokých" kmenů bakterií mléčného kvašení v mlékárenských technologiích.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů