Gastronomie jako součást fenoménu obchodních center
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F24733784%3A_____%2F12%3A%230000008" target="_blank" >RIV/24733784:_____/12:#0000008 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Gastronomie jako součást fenoménu obchodních center
Popis výsledku v původním jazyce
Tak jako vedle sebe funguje obchod tradiční a moderní, existují souběžně dva světy také v oblasti gastronomie. S každým novým obchodním centrem se rozšiřuje v dané lokalitě rovněž nabídka restaurací a kaváren a zvyšuje se tak konkurence. Příspěvek přináší vstupní pohled do světa gastronomie v nákupních centrech v závislosti na zvyklostech zákazníků, resp. potenciálních hostů gastronomických zařízení v obchodních centrech.
Název v anglickém jazyce
Gastronomy as Part of the Phenomenon of Shopping Centers
Popis výsledku anglicky
Just like there are traditional and modern shops, there are also two different worlds of gastronomy. Every new shopping center expands in a given location the selection of restaurants and cafés and promotes competition. The paper provides a view of the world of gastronomy in shopping centers depending upon the customs of clients, or more preciously potential guests of the gastronomic facilities in shopping centers.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AH - Ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Gastronomie v toku času I.
ISBN
978-80-905181-1-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
99-106
Název nakladatele
Press21
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—