Inovovaný postup výroby vícevrstvých tyčinek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25057588%3A_____%2F25%3AN0000002" target="_blank" >RIV/25057588:_____/25:N0000002 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Inovovaný postup výroby vícevrstvých tyčinek
Popis výsledku v původním jazyce
Inovace výrobního procesu – Zavedení nové nejmodernější výrobní technologie do výrobního procesu (umožňující výrobu vícevrstvých tyčinek). Kombinace moderních strojů a postupů přináší výrazné výhody: • Porcování po stabilizaci produktu zajišťuje minimální zmetkovitost. • Stroje jsou snadno ovladatelné a umožňují rychlé přepnutí mezi jednotlivými recepturami. • Výroba je díky novým technologiím stálá a konzistentní.
Název v anglickém jazyce
Inovovaný postup výroby vícevrstvých tyčinek
Popis výsledku anglicky
Inovace výrobního procesu – Zavedení nové nejmodernější výrobní technologie do výrobního procesu (umožňující výrobu vícevrstvých tyčinek). Kombinace moderních strojů a postupů přináší výrazné výhody: • Porcování po stabilizaci produktu zajišťuje minimální zmetkovitost. • Stroje jsou snadno ovladatelné a umožňují rychlé přepnutí mezi jednotlivými recepturami. • Výroba je díky novým technologiím stálá a konzistentní.
Klasifikace
Druh
X - Nezařazeno
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FX05030163_7939" target="_blank" >FX05030163_7939: Automatizace a digitalizace výroby ve společnosti RUPA, spol. s r.o.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2025
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů