Sweet cherry research world overview 2015–2017
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F22%3AN0000130" target="_blank" >RIV/25271121:_____/22:N0000130 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://hortsci.agriculturejournals.cz/artkey/hor-202203-0001_sweet-cherry-research-world-overview-2015-2017.php" target="_blank" >https://hortsci.agriculturejournals.cz/artkey/hor-202203-0001_sweet-cherry-research-world-overview-2015-2017.php</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.17221/70/2021-HORTSCI" target="_blank" >10.17221/70/2021-HORTSCI</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Sweet cherry research world overview 2015–2017
Popis výsledku v původním jazyce
This review contains 208 citation items from 31 countries in total. The highest number of citations come from Spain (34) then from the USA (23), Italy (18) and China (16). Only one citation comes from Denmark, Georgia, Macedonia, and New Zealand. They are all included into 16 topics arranged in alphabetical order. The results or conclusions of each study are briefly described and arranged according to the year of the publication and alphabetical order of the authors. The most important topic was the physiological research containing 40 citations and then the evaluation of cultivars containing 33 citations. From the years of the review, the most important was 2017 with 122 items, whereas the least prolific year was 2015 containing only 35 items.
Název v anglickém jazyce
Sweet cherry research world overview 2015–2017
Popis výsledku anglicky
This review contains 208 citation items from 31 countries in total. The highest number of citations come from Spain (34) then from the USA (23), Italy (18) and China (16). Only one citation comes from Denmark, Georgia, Macedonia, and New Zealand. They are all included into 16 topics arranged in alphabetical order. The results or conclusions of each study are briefly described and arranged according to the year of the publication and alphabetical order of the authors. The most important topic was the physiological research containing 40 citations and then the evaluation of cultivars containing 33 citations. From the years of the review, the most important was 2017 with 122 items, whereas the least prolific year was 2015 containing only 35 items.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Horticultural Science
ISSN
0862-867X
e-ISSN
—
Svazek periodika
49
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
25
Strana od-do
121-146
Kód UT WoS článku
000884396100001
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85144672976