Požadavky na kvalitu kukuřice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F08%3A%230000411" target="_blank" >RIV/25328859:_____/08:#0000411 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/46904841:_____/08:#0000008
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Požadavky na kvalitu kukuřice
Popis výsledku v původním jazyce
V kapitole jsou uvedeny základní požadavky na jakost zrnové kukuřice ke krmení, jako potraviny pro přímou konzumaci a stručné požadavky na kvalitu zrna pro průmyslové zpracování.
Název v anglickém jazyce
Requirements for maize quality
Popis výsledku anglicky
The chapter deals with basic requirements for the quality of maize grain for feeding, as food for direct consumption and in brief requirements for grain quality intended for industrial processing.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Kukuřice hlavní a alternativní užitkové směry
ISBN
978-80-86726-31-1
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Počet stran knihy
200
Název nakladatele
Profi Press, s.r.o.
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—