Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jakost obilovin 2015

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F15%3AN0000002" target="_blank" >RIV/25328859:_____/15:N0000002 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jakost obilovin 2015

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Odborná konference „Jakost obilovin 2015“ byla pořádána organizací Agrotest fyto, s.r.o. Hlavním cílem bylo seznámení účastníků s technologickou kvalitou potravinářské pšenice, žita a sladovnického ječmene sklizených v roce 2015 v České republice, včetně informace o výskytu mykotoxinů. Na programu byly dále přednášky zaměřené na aktuální situaci na trhu s obilovinami, zpracovatelskou kvalitu z pohledu reologického hodnocení a byly představeny novinky v odrůdové skladbě na následující rok. Účastníky konference byli odborníci z mlýnů, sladoven, pekáren, laboratoří, nákupních organizací, vysokých škol a státní správy. Účastníci obdrželi tištěné materiály k prezentacím.

  • Název v anglickém jazyce

    Cereal Quality 2015

  • Popis výsledku anglicky

    The Conference "Cereal Quality 2015" was organized by Agrotest fyto, Ltd. The main goal was to get up-to-date information regarding technological quality of bread wheat, rye and malting barley harvested in 2015 in the Czech Republic including information on the occurrence of mycotoxins. Futher lectures were focused on the current situation on the grain market, cereal processing quality from the point of view of the rheological evaluation, and the novelties in the varietal composition for the following year were presented. The participants of the konference were experts from mills, malting houses, bakeries, laboratories, purchasing organizations, universities and the state administration. Participants received printed materials with content of lectures.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Kroměříž

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    130

  • Počet zahraničních účastníků

    3

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce