Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jakost obilovin 2019

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F19%3AN0000029" target="_blank" >RIV/25328859:_____/19:N0000029 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jakost obilovin 2019

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dne 13. 11. 2019 se v Kroměříži konala odborná konference „Jakost obilovin 2019“ pořádaná organizací Agrotest fyto, s.r.o. Hlavním bodem programu bylo seznámení účastníků s kvalitou potravinářských obilovin sklizně 2019 v České republice, a to s technologickou jakostí pšenice a žita, ječmene a obsahem mykotoxinů v těchto obilovinách. Na programu byly dále přednášky zaměřené na aktuální situaci na trhu s obilovinami, zpracovatelskou kvalitu z pohledu reologického hodnocení, byly představeny novinky v odrůdové skladbě na následující rok a další přednášky. Cílovou skupinou konference jsou odborníci z řad zpracovatelů obilovin (mlynáři, pekaři), jejich laboratoří, nákupních organizací a vysokých škol.

  • Název v anglickém jazyce

    Cereal Quality 2019

  • Popis výsledku anglicky

    Conference "Cereal Quality 2019" was held on 13 November 2019 in Kroměříž, under organization of Agrotest Fyto, Ltd. The main topic of the conference was to inform participants about the quality of cereals harvested in 2019 in the Czech Republic, namely about technological quality of wheat, rye and barley grown for food purposes and about mycotoxin contamination of these cereals. The program included also lectures focused on the current situation on the grain market, technological quality from the point of view of rheological parameters, information about newly released cereal varieties and others. Target group of participants consists mainly of specialists such as cereal processors (millers, bakers), their laboratories, purchasing organizations and universities.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Kroměříž

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    114

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce