Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

MENU AND WINE LIST CONTRIBUTION TO THE PROFITABILITY OF A GASTRONOMY BUSINESS

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F17%3AN0000015" target="_blank" >RIV/25619161:_____/17:N0000015 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://knowledgeconference.upol.cz/downloads/2017-Knowledge_for_Market_Use_Proceedings.pdf" target="_blank" >http://knowledgeconference.upol.cz/downloads/2017-Knowledge_for_Market_Use_Proceedings.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    MENU AND WINE LIST CONTRIBUTION TO THE PROFITABILITY OF A GASTRONOMY BUSINESS

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Each entrepreneur strives to ensure the prosperity of the business. Entrepreneurs follow their costs, they do their utmost to gain a favourable segment on the market and stack up against the competition. They can reach a successful result in their business management under the condition of sufficiently high sales that cover not only all inputs but that, at the same time, generate a profit for further enlargement of their activities. To meet such a primary target entrepreneurs utilize various strategies - from monitoring economy of their business up to exploitation of different marketing activities. One of the significant tools that helps entrepreneurs to influence prosperity of their gastronomy business is a convenient offer of dishes and beverages that can be implemented through the menu and wine list.

  • Název v anglickém jazyce

    MENU AND WINE LIST CONTRIBUTION TO THE PROFITABILITY OF A GASTRONOMY BUSINESS

  • Popis výsledku anglicky

    Each entrepreneur strives to ensure the prosperity of the business. Entrepreneurs follow their costs, they do their utmost to gain a favourable segment on the market and stack up against the competition. They can reach a successful result in their business management under the condition of sufficiently high sales that cover not only all inputs but that, at the same time, generate a profit for further enlargement of their activities. To meet such a primary target entrepreneurs utilize various strategies - from monitoring economy of their business up to exploitation of different marketing activities. One of the significant tools that helps entrepreneurs to influence prosperity of their gastronomy business is a convenient offer of dishes and beverages that can be implemented through the menu and wine list.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    KNOWLEDGE FOR MARKET USE 2017: PEOPLE IN ECONOMICS – DECISIONS, BEHAVIOR AND NORMATIVE MODELS

  • ISBN

    978-80-244-5233-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    861-867

  • Název nakladatele

    Univerzita Palackého v Olomouci

  • Místo vydání

    Olomouc

  • Místo konání akce

    Olomouc

  • Datum konání akce

    1. 1. 2017

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku