Extended abstract: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F19%3AN0000066" target="_blank" >RIV/25619161:_____/19:N0000066 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.institutefpm.com/proceedings/" target="_blank" >https://www.institutefpm.com/proceedings/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Extended abstract: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
This paper aims to explore the hospitality stakeholders' attitudes towards fishing, fish farming, and fish gastronomy in the Czech Republic.
Název v anglickém jazyce
Extended abstract: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
This paper aims to explore the hospitality stakeholders' attitudes towards fishing, fish farming, and fish gastronomy in the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
50701 - Cultural and economic geography
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/DG18P02OVV057" target="_blank" >DG18P02OVV057: Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů