Stolování v období baroka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F22%3AN0000023" target="_blank" >RIV/25619161:_____/22:N0000023 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.refektar.eu/event/2022-stolovani-v-dobe-baroka/" target="_blank" >https://www.refektar.eu/event/2022-stolovani-v-dobe-baroka/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stolování v období baroka
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem workshopu je přiblížit specifika stolování a dobové recepty z období baroka.
Název v anglickém jazyce
Dining in the Baroque Period
Popis výsledku anglicky
Anotace anglicky The aim of the workshop is to introduce the specifics of dining and contemporary recipes from the Baroque period.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
50301 - Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Klatovy
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
75
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce