Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F22%3AN0000045" target="_blank" >RIV/25619161:_____/22:N0000045 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vshe.cz/veda-a-vyzkum/konference-vsh/konference/" target="_blank" >https://vshe.cz/veda-a-vyzkum/konference-vsh/konference/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem workshopu bylo uvést účastníky do problematiky historie a výroby Champagne. Součástí byla degustace čtyř Champagne s navazujícím volným párováním šumivých vín s pokrmy. Diskuse byla věnována zejména rozdílům ve stylech vyráběných Champagne.
Název v anglickém jazyce
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
Popis výsledku anglicky
The aim of the workshop was to introduce the participants to the history and production of Champagne. It included a tasting of four champagnes followed by a free pairing of sparkling wines with dishes. The discussion focused on the differences in styles produced by Champagne.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
50900 - Other social sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
27
Počet zahraničních účastníků
15
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce