Stanovení zbytkové životnosti zařízení ve výrobně čpavku.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25870807%3A_____%2F16%3AN0000041" target="_blank" >RIV/25870807:_____/16:N0000041 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stanovení zbytkové životnosti zařízení ve výrobně čpavku.
Popis výsledku v původním jazyce
Technická zpráva shrnuje výsledky hodnocení aktuálních materiálových vlastností vybraných component ve výrobně čpavku – T-kus, parovod - koleno, trubka, rovná část.. Hodnocení bylo provedeno na základě chemické analýzy, mikrostrukturní analýzy a stanovení aktuálních mechanických vlastností při laboratorní teplotě (mez kluzu, mez pevnosti) pomocí metody penetračních testů
Název v anglickém jazyce
Assesment of actual residual lifetime of selected component in ammonia plant.
Popis výsledku anglicky
The report summarizes results of the actual properties of selected components in ammonia plant. The assessment was based on the results of chemical analysis, microstructure evaluation and the actual mechanical properties at laboratory temperature (yield stress, tensile strength) by small punch tests.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
JG - Hutnictví, kovové materiály
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
23
Místo vydání
MATERIÁLOVÝ A METALURGICKÝ VÝZKUM s.r.o.
Název nakladatele resp. objednatele
Duslo, a.s., Administratívna budiva ev.č. 1236, 927 03 Šala, SR
Verze
—