Zapékaný potravinářský výrobek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25923561%3A_____%2F11%3A%230000020" target="_blank" >RIV/25923561:_____/11:#0000020 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zapékaný potravinářský výrobek
Popis výsledku v původním jazyce
Zapékaný poravinářský výrobek na bázi amarantu a ovesných vloček s čokoládovou či ovocnou příchutí.
Název v anglickém jazyce
Baked food product
Popis výsledku anglicky
Baked food product on the base of amaranth and oat flakes with chocolate or fruit flavour.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FI-IM5%2F098" target="_blank" >FI-IM5/098: *Vývoj a výzkum nových způsobů izolace tradičních i dosud neznámých složek amarantového semene k průmyslovému využití a fortifikaci speciálních nutričních produktů.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
21749
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
AMR AMARANTH a.s.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence