Funkční vzorek jednotky pro měření vzorku (PIVO)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26234386%3A_____%2F21%3AN0000003" target="_blank" >RIV/26234386:_____/21:N0000003 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.bvt.cz" target="_blank" >http://www.bvt.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Funkční vzorek jednotky pro měření vzorku (PIVO)
Popis výsledku v původním jazyce
Funkční vzorek pro měření koncentrace maltózy se skládá z jednotky pro odběr a předúpravu vzorku a zařízení pro měření koncentrace maltózy. Pro stanovení maltózy je nutný enzym mutarotáza.
Název v anglickém jazyce
Funkční vzorek jednotky pro měření vzorku (PIVO)
Popis výsledku anglicky
Funkční vzorek pro měření koncentrace maltózy se skládá z jednotky pro odběr a předúpravu vzorku a zařízení pro měření koncentrace maltózy. Pro stanovení maltózy je nutný enzym mutarotáza.
Klasifikace
Druh
G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FV30332" target="_blank" >FV30332: Modulární technologická jednotka pro procesní řízení pivovarské výroby</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
1-21-FV30332
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Jeho parametry jsou: • Automatický provoz • Jeden obslužný zásah za 24 hod • Vzorkování min. 30 minut. • Spotřeba vzorku na 1 analýzu 5-10 ml (je ovlivněna umístěním zařízení) • Spotřeba vzorku za hod 10-20 ml, cca 240 – 500 ml/den (je ovlivněna umístěním zařízení)
Ekonomické parametry
Odhad výrobních nákladů (při opakované výrobě) < 100 000 Kč Odhad konkurenční ceny na trhu 70 000 - 150 000 Kč. Spotřební materiál: 10 000 Kč/jeden cyklus kvašení
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
26234386
Název vlastníka
BVT Technologies, a.s.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
O - Doposud nevyužívaný výsledek
Požadavek na licenční poplatek
N - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
www.bvt.cz