Užitný vzor - Tvarohový krém se světlicovým olejem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26296080%3A_____%2F10%3A%230000293" target="_blank" >RIV/26296080:_____/10:#0000293 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027022:_____/10:00000178
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Užitný vzor - Tvarohový krém se světlicovým olejem
Popis výsledku v původním jazyce
Osvědčení o zápisu užitného vzoru - Tvarohový krém se světlicovým olejem
Název v anglickém jazyce
Utility model - spread cottage cheese enriched by safflower oil
Popis výsledku anglicky
Certificate of registration of a utility model - spread cottage cheese enriched by safflower oil
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QG60130" target="_blank" >QG60130: Minoritní plodiny pro specifické využití v potravinářství</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
20925
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Praha, Výzkumný ústav pícninářský, s.r.o. Troubsko, Zemědělský výzkum, s.r.o. Troubsko
Způsob využití
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence