Electrode and Electrode-Less Impedance Measurement for Determination of Orange Juice Parameters
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26441021%3A_____%2F14%3A%230000050" target="_blank" >RIV/26441021:_____/14:#0000050 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Electrode and Electrode-Less Impedance Measurement for Determination of Orange Juice Parameters
Popis výsledku v původním jazyce
This work demonstrates the Electrical Impedance Spectroscopy (EIS) as a non-destructive, fast and real-time measurement method suitable for a food quality assessment.
Název v anglickém jazyce
Electrode and Electrode-Less Impedance Measurement for Determination of Orange Juice Parameters
Popis výsledku anglicky
This work demonstrates the Electrical Impedance Spectroscopy (EIS) as a non-destructive, fast and real-time measurement method suitable for a food quality assessment.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
41th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering
ISBN
978-80-89475-13-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
961-973
Název nakladatele
Slovak Society of Chemical Engineering
Místo vydání
Bratislava, SR
Místo konání akce
Tatranské Matliare, SR
Datum konání akce
26. 5. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—