Electrode and Electrode-less Impedance Measurement for Determination of Orange Juice Parameters
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26441021%3A_____%2F15%3A%230000162" target="_blank" >RIV/26441021:_____/15:#0000162 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.chemicalpapers.com/?id=7&paper=8501" target="_blank" >http://www.chemicalpapers.com/?id=7&paper=8501</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Electrode and Electrode-less Impedance Measurement for Determination of Orange Juice Parameters
Popis výsledku v původním jazyce
Electrical impedance spectroscopy (EIS) is a non-destructive, rapid and real-time measurement method which does not require special high-tech measurement devices and can be applied to food quality assessment.
Název v anglickém jazyce
Electrode and Electrode-less Impedance Measurement for Determination of Orange Juice Parameters
Popis výsledku anglicky
Electrical impedance spectroscopy (EIS) is a non-destructive, rapid and real-time measurement method which does not require special high-tech measurement devices and can be applied to food quality assessment.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CG - Elektrochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemical Papers 69
ISSN
0366-6352
e-ISSN
—
Svazek periodika
69
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
938-949
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—