Membránové procesy v potravinářství 2016
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000089" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000089 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.czemp.cz/cs/aktuality/seminar-membranove-procesy-v-potravinarstvi-podruhe-ve-strazi-pod-ralskem" target="_blank" >http://www.czemp.cz/cs/aktuality/seminar-membranove-procesy-v-potravinarstvi-podruhe-ve-strazi-pod-ralskem</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Membránové procesy v potravinářství 2016
Popis výsledku v původním jazyce
Uspořádání semináře o možnostech aplikace membránových procesů v potravinářském průmyslu.
Název v anglickém jazyce
Membrane processing in food industry 2016
Popis výsledku anglicky
Workshop about applications of membrane processing in food industry.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Stráž pod Ralskem
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
32
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce