Probiotický jogurtový nápoj z mléka malých přežvýkavců s přídavkem přírodních prebiotik z jakonu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000075" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000075 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0031/uv031860.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0031/uv031860.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Probiotický jogurtový nápoj z mléka malých přežvýkavců s přídavkem přírodních prebiotik z jakonu
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká probiotického jogurtového nápoje z kozího a ovčího mléka, případně jejich směsí vyrobených s přídavkem přírodního prebiotika z jakonu.
Název v anglickém jazyce
Probiotic yoghurt drink from milk of small ruminants with the addition of natural prebiotics from yacon
Popis výsledku anglicky
The technical solution relates to probiotic yoghurt drink of goat and sheep milk or their mixtures made with the addition of natural prebiotic from yacon.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
31860
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence