Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000098" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000098 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic
Popis výsledku v původním jazyce
Poster: Drbohlav, J., Binder, M., Roubal, P.: Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic. Poster. MELPRO 2018, International konference focused on membrane and electromembrane processes, 13. – 16. 5. 2018, Praha The advantage of ultrafiltration to obtain koncentrate of whey protein for encreasing production efektivity quark and yogurt.
Název v anglickém jazyce
Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic
Popis výsledku anglicky
Poster: Drbohlav, J., Binder, M., Roubal, P.: Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic. Poster. MELPRO 2018, International konference focused on membrane and electromembrane processes, 13. – 16. 5. 2018, Praha The advantage of ultrafiltration to obtain koncentrate of whey protein for encreasing production efektivity quark and yogurt.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů