Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000098" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000098 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Poster: Drbohlav, J., Binder, M., Roubal, P.: Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic. Poster. MELPRO 2018, International konference focused on membrane and electromembrane processes, 13. – 16. 5. 2018, Praha The advantage of ultrafiltration to obtain koncentrate of whey protein for encreasing production efektivity quark and yogurt.

  • Název v anglickém jazyce

    Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic

  • Popis výsledku anglicky

    Poster: Drbohlav, J., Binder, M., Roubal, P.: Membrane processes in the dairy industry in the Czech republic. Poster. MELPRO 2018, International konference focused on membrane and electromembrane processes, 13. – 16. 5. 2018, Praha The advantage of ultrafiltration to obtain koncentrate of whey protein for encreasing production efektivity quark and yogurt.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů