Workshop o základech práce v analytické laboratoři v mlékárně
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000011" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000011 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop o základech práce v analytické laboratoři v mlékárně
Popis výsledku v původním jazyce
Byl uspořádán workshop o analytických metodách v mlékárenské laboratoři. Obsahem workshopu byla: - Správná laboratorní praxe; - Butyrometrické stanovení obsahu tuku v mléce, smetaně a jogurtech.
Název v anglickém jazyce
Workshop on the basics of work in an analytical laboratory in a dairy plant
Popis výsledku anglicky
A workshop on analytical methods in the dairy laboratory was organized. The workshop included: - good laboratory practice; - butyrometric determination of fat content in milk, cream and yoghurt.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Kunín
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
4
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce