V mlékařství vše začíná a končí u ukazatele kyselosti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F21%3AN0000072" target="_blank" >RIV/26722861:_____/21:N0000072 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
V mlékařství vše začíná a končí u ukazatele kyselosti
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek představuje a shrnuje skutečnosti vývoje a prvky variability ve sledování ukazatele titrační kyselosti mléka a mléčných produktů pro chovatele dojnic v prvovýrobě mléka.. Citace: Hanuš O., Jedelská R., Kopecký J.: V mlékařství vše začíná a končí u ukazatele kyselosti. Fenotyp DKU.CZ, Odborné informace, zprávy a zajímavosti pro chovatele, 2, 2021, 10–15.
Název v anglickém jazyce
In dairy, everything starts and ends at the acidity indicator
Popis výsledku anglicky
The paper presents and summarizes the facts of development and elements of variability in monitoring the indicator of titratable acidity of milk and dairy products for dairy farmers in primary milk production. Citation: Hanuš O., Jedelská R., Kopecký J .: In dairy farming, everything starts and ends at the acidity indicator. DKU.CZ phenotype, Professional information, news and interesting facts for breeders, 2, 2021, 10–15.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů