Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000019" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000019 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dne 22.06.2023 byl uspořádán na Veterinární univerzitě Brno workshop na téma Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil. Workshopu se zúčastnilo mimo jiné i pracovníci SZPI. Účastníci workshopu byli seznámeni se správnými pravidly pro odběr a transport vzorků potravin živočišného původu a o míře vlivu porušení teploty transportu na mikrobiologický profil odebraných výrobků.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of cold chain disruption during collection and transport of officially collected samples on their microbial profile

  • Popis výsledku anglicky

    On June 22, 2023, a workshop was organized at the University of Veterinary Sciences Brno on the topic The effect of cold chain disruption during the collection and transport of officially collected samples on their microbial profile. The workshop was attended also by employees from The Czech Agriculture and Food Inspection Authority inspectorates of the Czech Republic. The participants of the workshop were aware of the correct rules for the collection and transport of samples of foodstuffs of animal origin and the degree of influence of the transport temperature on the microbiological profile of products taken.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK21020245" target="_blank" >QK21020245: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Veterinární univerzita Brno

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    27

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce